-Gerillamarknadsföring –

Spännande och kreativ marknadsföring som ger resultat. Det är det roliga, uppseendeväckande och kreativa sättet att marknadsföra olika produkter, tjänster och varumärken.
Gerillamarknadsföring handlar om att med minimala resurser nå maximalt resultat. Vårt mål är att med en unik, engagerande och tankeväckande effekt skapar vi ett spritt samtalsämne och viral spridning. Så istället för att dränka publiken i olika reklamer som, på grund av det ständiga mediabrus som råder, oftast inte fångar kundens intresse är det viktigt att visa upp kreativitet och mångsidighet. Kreativ marknadsföring är verkligen något för den som har lite pengar men mycket fantasi.
Gerillamarknadsföring har under år av erfarenhet visat sig vara effektivare än traditionell marknadsföring vilket gör att det är ett mycket mer eftertraktat tillvägagångssätt. Inom gerillamarknadsföring ligger betoningen på aktivitet och det oväntade, det gäller att insatserna både syns och märks för att få en verklig effekt. Det kan exempelvis handla om små lappar som delas ut med ett starkt budskap med anspelning till företaget, produkten eller varumärket.
Allt handlar egentligen bara om att sticka ut från mängden och med över 20 års erfarenhet i ryggen kan vi se till att just du når dit du vill!